Un bărbat şi o femeie din judeţul Galaţi au murit după ce au fost găsiţi în şoc hipotermic în locuinţele lor

Două persoane, un bărbat de 48 de ani şi o femeie de 82 de ani, din judeţul Galaţi, au murit la spital, după ce au fost găsiţi în şoc hipotermic, în locuinţele lor, de către echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile.

17 ian. 2017, 13:21
Un bărbat şi o femeie din judeţul Galaţi au murit după ce au fost găsiţi în şoc hipotermic în locuinţele lor

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchecu, a declarat, marţi, că s-a confirmat decesul a două persoane care au intrat în şoc hipotermic pe fondul temperaturilor scăzute din ultimele zile

„Este vorba despre un bărbat de 48 de ani şi o femeie de 82 de ani, din două localităţi din mediul rural. Amândoi au decedat la spital, bărbatul la Spitalul Anton Cincu din Tecuci şi femeia la Spitalul Judeţean din Galaţi. Bărbatul era cunoscut ca şi consumator de băuturi de alcoolice, fiind diagnosticat cu insuficienţă poliorganică şi şoc hipotermic, iar femeia cu hiportermie accidentală, şoc hipotermic şi acident vascular parietal stâng”, a spus Iordăchescu.

Cei doi au fost găsiţi în şoc hipotermic în locuinţele lor de către echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, care i-au transportat la cele două unităţi medicale.

Citeşte şi Bătrân găsit mort în casă, din cauza frigului. Mama sa a fost transportată la spital în şoc hipotermic