Un bărbat urmărit internaţional pentru înşelăciuni comise în Germania, prins în Maramureş

Un bărbat de 40 de ani din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, urmărit internaţional pentru comiterea a şase înşelăciuni în Germania, a fost prins de către poliţiştii din Maramureş. El a fost arestat şi urmează a fi predat autorităţilor din Germania.

22 nov. 2017, 08:58
Un bărbat urmărit internaţional pentru înşelăciuni comise în Germania, prins în Maramureş

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca şi ulterior Curţii de Apel Cluj-Napoca, fiind arestat preventiv pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile germane.

Citeşte şi Bărbat condamnat la patru de ani de închisoare, prins când încerca să fugă din ţară pe la Vama Veche