Un bebeluş a murit la câteva zile după ce a fost externat din spital. Părinţii acuză medicii

Caz revoltător în Suceava. Un bebeluş de 6 săptămani a murit, la doar patru zile după ce a ieşit din spital, unde a stat internat cu pneumonie. Părinţii spun că şi-au pierdut copilul din cauza doctorilor şi sunt hotărâţi să îi reclame la Colegiul Medicilor. Poliţiştii au început deja o anchetă.

25 nov. 2015, 21:28
Un bebeluş a murit la câteva zile după ce a fost externat din spital. Părinţii acuză medicii

Parintii si rudele micutului dau vina pe medici si spun ca vor depune plangeri la Parchet si la Colegiul Medicilor si asta pentru ca doctorii de la Spitalul din Radauti l-ar fi externat pe micut chiar daca el nu se insanatosise.

Parintii baietelului, Corina Marcu si Cristinel Lutu, dau vina pe medici pentru moartea copilului lor si spun ca acesta a fost externat in aceeasi stare in care a ajuns la Spitalul din Radauti si nu a fost ingrijit corespunzator pe timpul internarii.Parintii reclama si comportamentul cadrelor sanitare si faptul ca acestea ar fi neglijat copilul in ciuda faptului ca ar fi primit si bani de la mama, potrivit informatiata.ro.

Micutul a fost gasit de mama, fara suflare, miercuri dimineata, in patutul lui. Femeia spune ca baiatul respira cu greu chiar la externare dar ca medicii i-au spus ca este bine dupa ce i-au administrat doua tratamente cu antibiotice puternice.Si bunicii sunt revoltati si spun ca micutul ar fi trebuit transferat la alt spital, la Suceava sau la Iasi, daca starea lui era atat de grava. Ei sunt oameni saraci si se plang ca daca ar fi avut bani bebelusul ar fi fost acum in viata.

De partea cealalata, reprezentantii Spitalului Radauti, prin vocea directorului medical Liviu Dubei, sustin ca micutul a primit tratament adecvat si ca la externare starea lui era buna. Politistii au deschis un dosar de moarte suspecta in acest caz si fac cercetari. Ei asteapta rezultatele necropsiei pentru a dispune masuri.