Un brăilean era să moară sfâşiat de propriul caine. „M-a muşcat de penis, de cap, de mâini…”

Un barbat de 53 de ani, din comuna Surdila Greci, a fost la un pas de moarte dupa ce propriul caine i-a sfartecat trupul. Incidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20:00.

RomaniaTV.net
13 oct. 2015, 09:37
Un brăilean era să moară sfâşiat de propriul caine. „M-a muşcat de penis, de cap, de mâini…”

Braileanul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dus sa-si hraneasca animalele din ograda, moment in care a fost atacat de propriul caine, de rasa comuna, insa de talie mare, scrie infobraila.ro. Patrupedul se afla in perioada de imperechere, in apropierea unei catele.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE postate pe Facebook. Trei bărbaţi din Brăila taie coada unui câine cu toporul VIDEO

Cainele si-a doborat proprietarul si l-a muscat pe aproape tot corpul. Dupa cateva minute de groaza, barbatul a reusit sa scape din coltii animalului, tarandu-se pana in casa, unde se afla sotia sa.

Victima avea zeci de muscaturi, chiar si in zona organelor genitale, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean, unde a fost suspus unor examene de specialitate. Desi este in afara oricarui pericol, braileanul va ramane mutilat toata viata, unele dintre plagi necesitand chiar interventii chirurgicale, dupa cum au precizat medicii.

Citeşte şi O FETIŢĂ de cinci ani a fost MUŞCATĂ DE UN CÂINE în curtea unui spital gălăţean

„M-a muscat de penis, de cap, de maini. Ma simt nasol, dar mi-au facut calmante. Asa m-a apucat deodata… Nu era caine rau nene, dar era cu o catea. Am scapat, m-am zvarcolit, m-am sucit. Putea sa ma manance de viu. De abia am scapat”, a declarat victima.