Un camion a lovit trei maşini parcate. Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, joi la prânz, într-un accident petrecut în localitatea Mărgineni, judeţul Bacău, după ce un camion care transporta pietriş a lovit trei maşini parcate în faţa unei pensiuni.

20 nov. 2014, 13:24
Un camion a lovit trei maşini parcate. Şase persoane au fost rănite

„A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare pentru a scoate, cu ajutorul unei perne pneumatice, o persoană rămasă blocată sub osia camionului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, lt. Andrei Grecu, potrivit Agerpres.

„Persoanele rănite se află în investigaţii, starea a două dintre acestea fiind foarte gravă”, a declarat Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Poliţiştii efectuează cercetări privind cauzele accidentului în care au mai fost implicate, uşor, şi alte două camioane.

În acest an, pe şoselele băcăuane s-au înregistrat 194 de accidente rutiere cu urmări grave, în urma cărora 53 de persoane au murit, iar alte 191 au suferit vătămări corporale ce au necesitat internări şi tratamente în spitale.

CITEŞTE ŞI: Un şofer, rănit grav după ce o remorcă desprinsă de o dubă i-a lovit maşina în plin VIDEO