Un campion mondial a fost omorât brutal în Rusia. Împuşcat de cinci ori, a fost aruncat la gunoi

Un sportiv foarte cunoscut din Rusia a fost găsit mort învelit în câţiva saci de gunoi după o poveste demnă de un film. Criminalul a fost găsit şi a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

05 iun. 2015, 12:56
Un campion mondial a fost omorât brutal în Rusia. Împuşcat de cinci ori, a fost aruncat la gunoi

Campionul mondial la karate Anton Krivosheev, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în data de 21 mai, iar patru zile mai târziu a fost găsit de poliţişti la marginea oraşului Novosibirsk, cu răni pe faţă şi cinci gloanţe trase în spate.

Autorităţile din Rusia au reuşit să prindă criminalul – un mecanic auto în vârstă de 67 de ani pe nume Nikolay.

Acesta a spus în faţă autorităţilor că l-a ucis pe Krivosheev deoarece acesta l-a adus în pragul disperării şi a încercat să-l şantajeze, potrivit ziare.com.

Totul a început în momentul în care iubita fostului sportiv, Ekaterina, a lovit uşor maşină de lux Porsche şi a dus-o la reparat. Nikolay nu a dorit în prima faza să repare maşină, însă după ce Ekaterina a început să plângă şi să-l implore a acceptat. Maşină a fost gata în câteva zile, iar nota de plata a fost de 5.000 de ruble (aproximativ 100 de euro).

Trei zile mai târziu, Ekaterina a găsit o mică gaură de cinci milimetri şi şi-a cerut banii înapoi„, a povestit Nikolay, modul în care au evoluat evenimentele.

Mecanicul i-a spus însă că nu este vina sa şi s-a oferit să o repare gratis, însă Ekaterina nu a acceptat, moment în care a intervenit şi fostul sportiv.

Am luat 5.000 de ruble de la ei şi el a decis să mă amendeze cu 25.000 de ruble. A spus că dacă nu-i dau banii în acea zi, dată următoare îmi va cere 35.000 de ruble. Eu aveam doar 12.000 de ruble, aşa că am luat pistolul„, a explicat Nikolay.

Sătul să fie agresat şi ameninţat de fostul sportiv, mecanicul în vârstă de 67 de ani l-a împuşcat de cinci ori în spate şi acum riscă peste 20 de ani de închisoare.