Un cascador român îl acuză pe Steven Segal că îşi bate colegii de filmări. „Vrea să stai să te bată….”

Starul american se află pe lista neagră a cascadorilor autohtoni după ce i-a învineţit la filmări în bătăi cât se poate de reale, a dezvăluit cascadorul Ionel Covrig, alias "John". Mai mult, ucenicul regretatului cascador Szobi Cseh îi reproşează lui Steven Seagal că e arogant şi că îşi păcăleşte fanii la scenele rapide.

25 nov. 2014, 08:44
Un cascador român îl acuză pe Steven Segal că îşi bate colegii de filmări. „Vrea să stai să te bată….”

Originar din Urlaţi, Ionel Covrig a jucat în 25 de filme din 1993 până în prezent, iar dacă de Steven Seagal nici nu vrea să mai audă, cu Jean-Claude Van Damme ar colabora din nou oricând, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Steven Segal, fotografiat cu una dintre cele mai sexy românce. Vezi cine este vedeta care i-a picat cu tronc

E scorţos, arogant şi face nazuri

Când urmăreşti un film de acţiune, nici prin gând nu-ţi trece că, uneori, actorii se bat cu adevărat. Cascadorul „John” a dezvăluit însă cine se preface că dă şi cine loveşte cu sete de celebritate. „Van Damme e un gentleman şi în scenele de luptă se apropie foarte mult cu pumnul, dar nu te atinge. Dacă ne răneam, era interesat să ne facem bine. Uneori şi ieşeam împreună în club. În schimb, Steven Seagal dă din prima, chiar te loveşte şi nici nu te întreabă dacă te doare. Dacă te fereşti, strici scena şi vrea, practic, să stai să te bată. Se vedea bine pe cameră, dar nu mai voiam să lucrăm cu Seagal pentru că ne trata ca pe obiecte de recuzită. E scorţos şi arogant la filmări, face nazuri şi comunică foarte puţin cu echipa. În plus, la cât e de mare şi la ce burtă are, în scenele mai rapide e dublat, iar el dă doar din mâini”, a declarat Ionel Covrig.