Un caz şocant care a uimit lumea: Are OPT ANI, dar seamănă cu un bebeluş de CÂTEVA LUNI FOTO

O fetiţă de opt ani din America suferă de o boală rară, care o face să crească mult mai greu decât restul copiilor, motiv pentru care are aproape aceeaşi mărime ca şi atunci când a fost născută. Astfel de cazuri sunt foarte rare în lume, iar medicii nu au găsit încă un tratament, iar boala este atât de rară încât nu are încpă un nume.

09 aug. 2013, 11:06

Gabby Williams, o fetiţă de doar opt ani din America, suferă de o condiţie extrem de gravă, care a fost la un moment dat subiectului unui scenariu de film. Astfel, copila are un ritm de creştere mai încet, motiv pentru care este captivă în corpul unui bebeluş, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi A FRAPAT medicii: Trista POVESTE a BĂIEŢELULUI care poate CONSUMA doar MÂNCĂRURI NESĂNĂTOASE FOTO

Mai mult, persoanele care suferă de astfel de condiţii au numeroase defecte cognitive, în cazul copilei fiind vorba despre orbire şi încapacitatea de a vorbi. Cu toate acestea, părinţii minorei din Billings, Montana, încearcă să facă tot ce le stă în putere pentru a-i oferi cele mai bune condiţii.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un bebeluş din Siria s-a născut cu inima în afara pieptului – VIDEO

Diferite cazuri asemănătoare cu cel al lui Gabby vor face subiectului unei noi emisiuni ce urmează să fie lansată în America.