Un celebru astronaut american rupe tăcerea: Extratereştrii există şi sunt de două tipuri!

Publicat: Duminică, 05 Noiembrie 2017 14:42 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 12:58 // Sursa: romaniatv.net

Astronautul american Leroy Russell Chiao, care are patru misiuni spaţiale la activ, susţine că extratereştrii nu sunt deloc inofensivi, aşa cum afirmă numeroşi oameni de ştiinţă. Declaraţia vine în contextul în care un grup de cercetători de peste ocean a ajuns la concluzia că în limitele Căii Lactee poate exista o civilizaţie inteligentă puternic dezvoltată.

Chiao susţine că există două tipuri de extratereştrii: blonzi şi bruneţi, aceştia din urmă primind şi un termen special – plasmoid. Ei au încercat deja să distrugă Pământul, dar „blonzii" nu i-au lăsat. În opinia astronautului american, meteoriţii de la Tunguska şi Chelyabinsk au fost tentative de a nimici Terra.

Între timp, experţii spionajului militar al SUA, Defense Intelligence Agency (DIA), au elaborat un raport care confirmă existența altor civilizaţii în Univers şi efectuarea de experimente pe extratereştrii din 1947 până în 1980. Autorii documentului afirmă că, în toată această perioadă, au fost găsite şapte Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN-uri) şi 27 de extratereştrii.

Primul experiment s-a desfăşurat sub conducerea omului de ştiinţă Heather Wade, în 1947, operaţiunea secretă primind numele de Majestic 12 şi a fost aprobată de preşedintele de atunci al Statelor Unite, Franklin Roosevelt. Tot atunci au fost prelevate mostre genetice pentru continuarea experimentelor.

Recent, un grup de oameni de ştiinţă americani au anunţat că în limitele Căii Lactee poate exista cel puţin o civilizaţie extraterestră cu un grad ridicat de dezvoltare. Luis A. Anchordoqui, Susanna Weber şi Jorge F. Soriano au ajuns la această concluzie pe baza unor calcule efectuate după Ecuaţia lui Drake modificată.

În această ecuaţie ei au introdus, pe de o parte, produsul a şapte multiplicatori, iar pe de altă parte, numărul civilizaţiilor extraterestre. Conform rezultatului astfel obţinut, cercetătorii au afirmat că în limitele Căii Lactee poate exista cel puţin o civilizaţie inteligentă capabilă să intre în legătură cu pământenii.

Oamenii de ştiinţă intenţionează să verifice corectitudinea calculelor lor cu ajutorul laboratoarelor TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) şi JWST (James Webb Space Telescope), care ar urma să fie date în exploatare în viitorul apropiat.

Sursa: efemeride.ro

5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
extratereştrii inteligenţă extraterestră Leroy Russell Chiao univers
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 nov 11:45
Răspunde | Votează email 0 email
Maria
Grea dilema! Continuam sa ne autodistrugem sau îi lasam pe altii sa ne distruga. Inventii menite sa convinga populatiile anumitor tari sa un se opuna bugetelor imense destinate înarmarii spatiale. Nu ne ajung dusmanii terestrii si îi cautam pe cei extraterestrii.
14 nov 14:10
Răspunde | Votează email 1 email
sci_fi_ro
Roosevelt preşedinte în '47?Cam greu, căci decedase din perioada războiului!
14 nov 13:34
Răspunde | Votează email 2 email
emil
Din cate stiu in 1947 nu era presedinte SUA Rosevelt ci Truman.Pentru cultura d-lui ziarist Rosevelt a murit in 1945
14 nov 11:38
Răspunde | Votează email 3 email
Bibicul
Alina Costache, nu mai scrie substantive cu articolul hotarat pus aiurea.
Ai scris gresit
1) două tipuri de extratereştrii.
2)27 de extratereştrii.
Substantivul extraterestri apare in enumerari si nu trebuie scris articulat.
In loc sa te chinui sa dai Copy Paste si translate, pune mana pe-o gramatica.
14 nov 11:37
Răspunde | Votează email 3 email
Bibicul
Alina Costache, nu mai scrie substantive cu articolul hotarat pus aiurea.
Ai scris gresit
1) două tipuri de extratereştrii.
2)27 de extratereştrii.
Substantivul extraterestri apare in enumerari si nu trebuie scris articulat.
In loc sa te chinui sa dai Copy Paste si translate, pune mana pe-o gramatica.
1
EUR
4.6528
RON
12 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H