Un chelner s-a dat drept inspector ANAF pentru a-şi păcăli patroana. Cum s-a sfârşit totul

Scenariu de film făcut de un simplu chelner. El a încercat să îi dea ţeapă propriei patroane, dându-se drept inspector antifraudă. Femeia trebuia să dea şpaga în momentul în care mai mulți așa-ziși angajați ANAF comandau caracatiţă la masă. Lucrurile au luat însă o întorsătură neşteptată, iar ospătarul a fost săltat de polițiști.

08 sept. 2015, 05:51
Un chelner s-a dat drept inspector ANAF pentru a-şi păcăli patroana. Cum s-a sfârşit totul

Bărbatul era ospătar la un restaurant din Capitală şi a plănuit să îşi înșele patroana. O suna sub identitate falsă, pretinzând că este inspector ANAF şi că, în schimbul unei şpăgi de 1200 lei, o va scăpa de o amendă usturătoare.

Într-unul dintre mesaje chelnerul a transmis că mai mulţi inspectori de la ANAF vor veni şi vor cere la masă o caracatiţă. Acela era semnalul ca şpaga să fie dată.

Când în restaurant au intrat mai mulţi clienți bine îmbrăcaţi, chelnerul s-a gândit să se folosească de ei pentru a o face pe şefa lui să creadă că sunt inspectorii fiscului. Le-a spus că vor primi cina din partea casei şi a anunţat-o pe patroană de comandă.

Niciunul de la masa nu s-a gandit nici macar o clipă că în momentul în care vor servi o caracatiţă, ei vor fi amestecaţi în complotul unui chelner.

Numai că ospătarul nu ştia că banii de mită erau marcaţi de poliţişti. Cu câteva zile în urmă, patroana restaurantului făcuse denunţ la poliţie. Oamenii legii l-au săltat pe bărbat. Chelnerul, în vârstă de 41 de ani, este recidivist, iar acum va fi cercetat sub control judiciar.