Un club din Capitală, închis din cauza neregulilor grave depistate

Activitatea unui club a fost suspendată în urma unor controale ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 la cluburile de pe raza sectorului, oamenii legii aplicând amenzi în cuantum de 126.000 de lei, a anunţat Primăria Sectorului 4.

26 feb. 2017, 09:29
Un club din Capitală, închis din cauza neregulilor grave depistate

„Acţiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile şi barurile din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti. Echipe ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial şi agenţi locali, au verificat cluburile care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 4. În urma deficienţelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat , lipsa afişării preţurilor precum şi consumul de produse din tutun în incinta localurilor. Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activităţii, ca urmare a neregulilor grave depistate”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4, remis duminică MEDIAFAX.

Acţiunile vor continua în perioada următoare.

Citeşte şi INCENDIU CLUB BAMBOO. Firea: Dacă un club nu are autorizaţie de funcţionare de la sectorul pe raza căruia se află, trebuie închis