Un contribuabil-model. Prima VRĂJITOARE din România care vrea să plătească IMPOZIT pe activitatea ei VIDEO

Mihaela Mincă este prima prezicătoare care vrea ca vrăjitoria să fie trecută în nomenclatorul de meserii. Mai mult, ea vrea să plătească taxe şi impozite pentru activitatea pe care o desfăşoară.

28 mai 2015, 13:37
Un contribuabil-model. Prima VRĂJITOARE din România care vrea să plătească IMPOZIT pe activitatea ei VIDEO

Vrăjitoarele vor să fie recunoscute oficial. Mihaela Minca este prima din casta prezicătoarelor care cere să i se recunoacă meseria şi să intre în Nomenclatorul de Meserii şi, surprinzător, vrea să plătească şi taxele şi impozitele la fel ca orice cetăţean care câştigă din activităţile pe care le prestează. Astfel, spune ea, nu ar mai exista atâtea scandaluri şi ar fi luate mult mai în serios, potrivit România TV.

Femeia a fost prima şi vrăjitoare din România care a devenit vedetă în străinătate. În 2011, ea a fost protagonista unui reportaj realizat de BBC. Englezii au venit în România să filmeze prezicătoarele, după ce Guvernul din 2011 a luat în discuţie legalizarea vrăjitoriei şi implicit taxarea activităţii lor.

Citeşte şi Un SECRET TERIBIL a fost îngropat odată cu Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă

„Un copil, dacă se naşte din trupul unei vrăjitoare, are acelaşi har, dar depinde de copil dacă vrea să practice puterea de magie sau nu”, spune Mihaela. „Din punctul meu de vedere, această lege care a apărut în România este foarte bună. Şi mă bucur că Guvernul României a considerat că şi aceste haruri pe care le avem şi care sunt recunoscute şi acceptate în lumea întreagă sunt autorizate şi în România”, a mai spus ea.

Mihaela Mincă se autointitulează în cartea sa de vizită ,,cea mai puternică vrăjitoare din România”. Acum, ea solicită recunoaşterea meseriei sale şi spune că este dispusă să plătească impozit din câştiguri. Numele Mihaelei Mincă a apărut şi în dosarul Oanei Zăvoranu. Vrăjitoarea este iubita celui pe numele căruia a ajuns apartamentul Oanei.