Copac prăbuşit, la Institutul Cantacuzino: Mai multe geamuri au fost sparte, iar aparatura distrusă VIDEO

Incident grav la Institutul Cantacuzino. Un copac s-a prăbuşit din cauza vântului şi crengile au spart geamurile. Mai mult, aparatura din clădire a fost distrusă din cauza crengilor. De altfel, zeci de copaci au fost puşi la pământ de vânt în Capitală.

RomaniaTV.net
07 feb. 2015, 10:22
Copac prăbuşit, la Institutul Cantacuzino: Mai multe geamuri au fost sparte, iar aparatura distrusă VIDEO

Vântul puternic de vineri noapte a doborât un copac mare chiar în curtea Institutului Cantacuzino, informează România TV. Copacul a căzut peste faţada instituţiei afectând toate cele trei etaje ale clădirii. 

Citeşte şi DEZASTRU în Capitală din cauza vântului puternic. Rafalele de până la 80 de km la oră au făcut ravagii VIDEO

Crengile mari au spart geamurile, iar cioburile care au ajuns în interiorul institutului au afectat aparatura ce se afla în jur. Personalul institutului a reuşit să mute o parte din aparatură în alte camere şi au şi izolat ferestrele. 

Citeşte şi COD GALBEN de ninsori şi viscol. Aproape 20 de trenuri au fost anulate din cauza condiţiilor meteo

Copacul a căzut şi pe o conductă de gaz, astfel încât institutul va rămâne câteva zile fără căldură. Nu este singurul incident din Capitală, alţi 20 de copaci au căzut pe carosabil sau peste autoturisme. 15 maşini au fost avariate astfel. De asemenea, vântul puternic a smuls mai multe acoperişuri de case şi a luat tencuiala după mai multe blocuri. În plus, 4 stâlpi de electricitate au fost puşi la pământ de rafalele puternice de vânt.