Un copil a căzut într-o conductă. Sute de oameni încearcă să îl salveze VIDEO

Sute de localnici participă la operaţiunea de salvare a unui copil care a căzut într-o conductă. Băiatul are numai 4 ani, iar conducta în care a alunecat era abandonată.

28 dec. 2014, 09:05
Un copil a căzut într-o conductă. Sute de oameni încearcă să îl salveze VIDEO

Scenele dramatice legate de salvarea copilului se petrec în capitala Bangladeshului. Sute de localnici participă la o operaţiune de salvare după ce un copil de numai 4 ani a căzut într-o conductă abandonată.

Incidentul a avut loc în timp ce băieţelul se juca în zonă cu mai mulţi copii: „Mai mulţi copii se jucau în zonă când deodată un băiat în vârstă de patru ani a căzut într-o conductă de apă abandonată. De atunci oamenii au încercat şi continuă să încerce să salveze băiatul”, scrie publika.md.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, trei unităţi de salvare. Deşi încercările iniţiale de a scoate victima cu ajutorul unei frânghii au dat greş, oamenii nu s-au dat bătuţi. Ţinând cont de diametrul extrem de mic al conductei, nici unul dintre salvatori nu poate coborî în ea.

Astfel, oamenii trimit permanent mâncare, apă, dar şi oxigen către copilul blocat. Operaţiunea de salvare care a durat toată noaptea continuă până în prezent.