Un copil de 10 ani S-A SPÂNZURAT după o ceartă cu părinţii. A fost SALVAT de frăţiorul mai mic

Un băieţel de numai 10 ani, din Hălceni, comuna Şipote, judeţul Iaşi, a recurs la un gest şocant sâmbătă, după ce părinţii lui, care trăiesc în concubinaj, nu au vrut să-l ia la o pomenire în sat.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 14:57
Un copil de 10 ani S-A SPÂNZURAT după o ceartă cu părinţii. A fost SALVAT de frăţiorul mai mic

Copilul care s-a spânzurat a vrut să meargă şi el cu părinţii la pomenire, dar a fost lăsat acasă pentru a avea grijă de cei trei fraţi mai mici.

Refuzul părinţilor i-a întunecat minţile micuţului, iar după plecarea lor băiatul a luat o funie, a mers într-o cameră a locuinţei, aflată în construcţie, şi s-a spânzurat de o grindă. Salvarea lui a venit de la unul dintre fraţii mai mici, în vârstă de opt ani, care a luat imediat un cuţit şi a tăiat funia. Părinţii au sunat imediat la 112, iar copilul a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a transportat la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi, unde a fost diagnosticat cu tentativă de spânzurare şi encefalopatie.

Băiatul este în afara oricărui pericol. Gura satului spune că familia din care face parte Tiberiu este una dezorganizată, cănu muncesc şi consumă alcool din belşug.