Un copil de 11 ani, dispărut de acasă de trei săptămâni. Autorităţile sunt în alertă

Alertă în Mehedinţi, un copil de 11 ani a dispărut de acasă de trei săptămâni. Băiatul a fost văzut ultima dată într-un sat aflat la câţiva kilometri de al său, împreună cu fratele lui şi un verişor. Zeci de jandarmi, poliţişti şi localnici răscolesc acum zona pentru a-l găsi.

10 iul. 2014, 06:43
Un copil de 11 ani, dispărut de acasă de trei săptămâni. Autorităţile sunt în alertă

Alin Neagoe este din satul mehedinţean Recea. Mama sa spune că acum trei săptămâni, pe 18 iunie, a plecat cu fratele său mai mare şi cu verişorul lui la sărbătoarea satului. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de băiat.

„Nu ştiu, doamnă, că tot aşa îl caut şi am dat la poliţie să-l caute. Am căutat şi eu pe aici pe camp, si nu … Am sunat la rude, degeaba, nu ştie nimeni”, spune mama copilului.

Potrivit România TV, deşi pare îngrijorată, mama a anuţat poliţia abia pe 8 iulie, la zile bune de la dispariţie. Oamenii legii au plecat în căutarea băiatului.

„În momentul de faţă se efectuează cercetări, s-a constituit un colectiv pentru a desfăşura activităţile de căutare. Din discuţiile pe care le-am avut cu mama acestuia, reiese că dispariţia s-a făcut pe data de 18 iunie, deci în urma cu aproximativ 3 săptămâni”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Citeşte şi: Căutări disperate pe Dunăre. Un băiat şi o fată, dispăruţi în ape

Anul trecut, Alin a mai dispărut de acasă câteva zile. El a fost găsit atunci la o stână din apropierea satului în care locuieşte.