Un copil de 12 ani, la un pas de COMĂ după ce a consumat ETNOBOTANICE

Caz şocant în Târgu-Jiu. Un copil de 12 ani a ajuns la spital, aproape în comă, după ce a consumat etnobotanice. Inspectorii de la Protecţia Copilului au început o anchetă în acest caz, mai ales că băiatul este un cunoscut consumator de halucinogene.

27 iun. 2014, 05:43
Un copil de 12 ani, la un pas de COMĂ după ce a consumat ETNOBOTANICE

Poliţiştii locali din Târgu-Jiu l-au găsit pe copil în agonie, pe o insuliţă de pe râul Jiu, potrivit România TV. „Copilul, în vârstă de 12 ani, a fost adus la camera de gardă cu o ambulanţă de la UPU. A ajuns la spital la un pas de comă, cu o intoxicaţie cu substanţe halucinogene. Pacientul este internat în secţie de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. În acest moment este în stare stabilă„, a declarat directorul Spitalului din Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru.

Inspectorii de la Protecţia Copilului au deschis deja o anchetă. „Acest băiat a fost în evidenţele Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Eu îl cunoşteam. O să luăm legătura şi cu părinţii. O să-l luăm la noi în centrul de primire în regim de urgenţă. O să-i oferim găzduire, după care o să vină părinţii să-l ia acasă. Eu nu cred că ar fi la prima tentativă„, a declarat directorul adjunct al DJPDC Gorj, Mircea Andrei.

Mai mult, pentru că este vorba despre consum de substanţe interzise, poliţiştii au fost şi ei sesizaţi de medici. Copilul, care provine dintr-o familie dezorganizată din Rovinari, va rămâne sub supravegherea medicilor.

CITEŞTE ŞI: Tineri din BUCUREŞTI prinşi cu DROGURI în maşină după ce au trecut pe roşu. Vezi reacţia unuia dintre ei