Tragedie în Arad. Un copil a murit după ce a căzut de pe un deal în timp ce se juca împreună cu fratele său

Un copil de opt ani a murit, marţi, după ce a căzut de la înălţime, de pe dealul Cetăţii Şoimoş, din oraşul arădean Lipova, unde se juca împreună cu un frate mai mare. Băiatul s-a lovit la cap de un bolovan şi a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au încercat mai mult de o oră să îl resusciteze.

21 mart. 2017, 10:42
Tragedie în Arad. Un copil a murit după ce a căzut de pe un deal  în timp ce se juca împreună cu fratele său

Incidentul a avut loc pe dealul Cetăţii Şoimoş, o zonă frecventată de turişti, din oraşul arădean Lipova.

Cei doi fraţi de 8 şi 12 ani au ieşit, marţi, la joacă pe dealul din spatele casei, în timp ce părinţii erau ocupaţi cu treburi gospodăreşti.

Conform localnicilor, băiatul mai mic s-a dezechilibrat în timp ce alerga după fratele său şi a căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri, lovindu-se la cap de un bolovan.

Fratele său a strigat după ajutor, iar tatăl l-a dus pe braţe în casă până la sosirea unei ambulanţe din Lipova şi a unui echipaj SMURD.

„La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era în stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian. Pacientul prezenta o plagă occipitală cu hemoragie masivă, iar echipajul a încercat să-l resusciteze mai mult de o oră, ulterior fiind declarat decedat”, a precizat, pentru News.ro, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, dr. Mircea Merea.

Poliţiştii arădeni au început o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Tragedie în judeţul Suceava. O şoferiţă şi-a ucis fratele după ce a încercat să evite un câine