Un copil din Arad a căzut de pe skateboard şi a fost preluat de elicopterul SMURD

Un băiat din Arad a trecut prin clipe de groază. Copilul a fost dus cu elicopterul de la joacă direct la spital. Acesta s-a rănit grav la cap după ce a căzut de pe skateboard.

11 mai 2017, 09:06
Un copil din Arad a căzut de pe skateboard şi a fost preluat de elicopterul SMURD

Un copil din Arad a fost transportat de urgenţă la Timişoara cu un elicopter SMURD din partea Spitalului Judeţean Arad. Băiatul se afla la joacă, pe strada Şezătorii din municipiu, atunci când a alunecat de pe o placă de skateboard şi a dat cu capul de asfalat, rănindu-se grav.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD şi l-a transportat de urgenţă la Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale, potrivit celor de la stiriarad.ro. Primele informaţii spun că băiatul are un traumatism cranio–cerebral acut, comoţie cerebrală, fractură temporo-occipitală la nivelul oaselor de la cap şi hematom epidural.

În momentul transportării la secţia de neurochirurgie de la Timişoara copilul era conştient. Momentan medicii nu se pot pronunța în ceea ce priveşte starea acestuia până când nu vor fi făcute toate investigațiile medicale necesare.

Citeşte şi Copil de 5 ani, spulberat de o maşină în timp ce traversa strada. Un elicopter SMURD l-a dus la spital