Un copil din Iaşi a murit din cauza manelelor. Ce s-a întâmplat: părinţii sunt singurii vinovaţi!

Publicat: Miercuri, 11 Iulie 2018 19:29 // Actualizat: Miercuri, 11 Iulie 2018 19:29 // Sursa: romaniatv.net

Mihaita Dragomir, un copil din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio.

Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa poata auzi manelele pana in curte. Baiatul sau a fost lasat nesupravegheat, a atins partile neizolate ale cablului si s-a electrocutat, pierzandu-si viata.

"Conform raportului de expertiza intocmit de expertul tehnic judiciar cu specializarea Electronica si Telecomunicatii din cadrul Tribunalului, a rezultat faptul ca electrocutarea minorului Dragomir Cosmin-Mihaita s-a produs prin inchiderea circuitului electric intre faza retelei de curent alternativ de joasa tensiune ajunsa la masa neseparata galvanic prin transformator a aparatului radio, mâinile in contact cu firele neizolate, trunchiul si picioarele minorului descult pe sol si nulul aparent constituit de contactul cu pamantul" conform raportului expertului tehnic.

"Desi prezenta risc de electrocutare, cei doi inculpati nu au luat nicio masura in legatura cu aparatul radio pe care l-au lasat in functiune, iar pe cei cinci copii minori nesupravegheati in curte", arata  rechizitoriu, conform Ziarul de Iasi.

Cei doi parinti, Constantin Victor Dragomir si Tatiana Postolache au fost gasiti vinovati de catre magistrati pentru moartea copilului si risca pâna la 5 ani de inchisoare.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aparat electrocutat improvizaţie manele
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H