Un craiovean, surprins în timp ce fura cosmetice dintr-o farmacie VIDEO

Un craiovean de 18 ani a ajuns în arest pentru 24 de ore, după ce polițiștii au stabilit că era "fan" al produselor cosmetice din farmacii. Tânărul a furat din două farmacii din Craiova, iar polițiștii vor cere instanței arestarea sa pentru furt calificat.

13 ian. 2014, 12:40
Un craiovean, surprins în timp ce fura cosmetice dintr-o farmacie VIDEO

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi, duminică, cu privire la faptul că un tânăr a fost surprins în timp ce fura mai multe produse cosmetice dintr-o farmacie. Făptuitorul a fost identificat de către poliţiştii craioveni ajunşi la faţa locului, potrivit oradedolj.oradestiri.ro. Hoţul este un tânăr de 18 ani din Craiova. Acesta a furat produse cosmetice în valoare de 500 de lei.

Pe 10 ianuarie 2014, tânărul a mai comis o infracţiune. A furat tot produse cosmetice, dintr-o altă farmacie din Craiova, în valoare de 300 de lei.

„Faţă de acesta a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, învinuitul fiind reţinut pe bază de ordonanţă  pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Dolj. Învinuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

CITEŞTE ŞI: Cinci femei, SECHESTRATE într-o farmacie de către un profesor bolnav psihic