Un cunoscut actor de la Hollywood, dus de urgenţă la spital cu ELICOPTERUL după ce a leşinat pe platou FOTO

Cunoscutul actor Harrison Ford s-a prăbuşit pur şi simplu pe platourile de filmare. Vedeta se afla la Londra pentru filmările celei de-a şaptea serii din cunoscuta producţiie "Războiul stelelor".

13 iun. 2014, 10:27

Actorul a fost rănit grav la gleznă şi transportat la spitalul John Radcliffe din Oxford.

Autorităţile au intervenit în momentul în care s-a făcut un apel la numărul de urgenţă potrivit căruia „un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost transportat cu avionul la spital, prezentând răni care nu puneau viaţa în pericol, iar leziunea pare să fi fost provocată de uşa unui garaj”, se arată în publicaţia britanică Daily Mail.

Citeşte şi Surpriză de proporţii în noua serie Star Wars: Harrison Ford se întoarce în rolul lui Han Solo

În prezent, vedeta de la Hollywood se află înternată în spital, în afara oricărui pericol. „Star Wars: Episode VII” este primul film dintr-o nouă trilogie produsă de Disney a cărei acțiune se petrece în universul apărat de cavalerii jedi în fața amenințării reprezentate de lorzii sith.

Alături de Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (prințesa Leia Organa) și Mark Hamill (Luke Skywalker), din primele trei filme „Star Wars” vor mai apărea și Peter Mayhew (Wookiee Chewbacca), Anthony Daniels (droidul C-3PO), precum și Kenny Baker (R2-D2).

Ne bucurăm să vă putem anunța distribuția filmului ‘Star Wars: Episode VII'”, conform unui comunicat al regizorului și producătorului J.J. Abrams. „Este emoționant și puțin suprarealist să-i vezi pe actorii din prima serie alături de noi interpreți, colaborând pentru a aduce din nou la viață acest univers. Filmările vor începe peste două săptămâni și toți membrii echipelor de filmare fac tot posibilul pentru a nu înșela așteptările fanilor„, a mai adăugat el.

Din distribuție mai fac parte actorii Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson și Max Von Sydow.

Filmul va fi lansat la 18 decembrie 2015. Scenariul a fost semnat de J.J. Abrams alături de Lawrence Kasdan, care a participat și la realizarea scenariului pentru filmele „The Empire Strikes Back” (Imperiul Contraatacă — 1980) și „Return of the Jedi” (Întoarcerea lui Jedi — 1983).

Compozitorul John Williams va compune coloana sonoră a filmului.

Citeşte şi Scene amuzante din Star Wars, care nu au mai fost văzute până acum, au fost lansate pe YouTube VIDEO