Un cunoscut CÂNTĂREŢ, ÎMPUŞCAT în urma unui schimb de focuri FOTO

Cântăreţul american de muzică country Randy Howard a fost ucis de un vânător de recompense, în urma unui schimb de focuri. 

12 iun. 2015, 10:06

Artistul de 65 de ani, din Lynchburg, un pionier al muzicii country, era subiectul mai multor capete de acuzare formulate de procurorii americani pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, injurii aduse forţelor de poliţie, consum de droguri, port ilegal de armă în stare de ebrietate şi conducerea automobilului după suspendarea permisului, potrivit Hollywoodreporter.

Citeşte şi Un fost securist din Bucureşti s-a împuşcat în cap cu un Kalashnikov VIDEO

Deoarece vedeta nu s-a prezentat la audieri, pe numele său a fost un mandat de arestare, iar un vânător de recompense al unei companii specializate în recuperarea datoriilor şi în plata cauţiunilor l-a vizitat pe cântăreţ în reşedinţa sa, dorind să îl aresteze şi să îl preda autorităţilor, însă Randy Howard a încercat să îl împuşte şi a murit în urma schimbului de focuri.

 De asemenea, vânătorul de recompense a fost la rândul său rănit. El afirmă că l-a împuşcat pe Randy Howard în legitimă apărare, însă un reprezentant al FBI a adăugat că artistul avea dreptul să se apere, întrucât se afla pe proprietatea sa. Autorităţile locale au deschis o anchetă prvind acest caz.

Citeşte şi Un campion mondial a fost omorât brutal în Rusia. Împuşcat de cinci ori, a fost aruncat la gunoi