Un cunoscut interlop din Oradea, prins drogat la volan

Un cunoscut interlop din Oradea are mari necazuri, după ce a fost oprit în trafic pentru un control de rutină. Reacțiile lui ciudate au atras atenția polițiștilor care au ajuns la concluzia că interlopul a urcat la volan după ce a consumat substanţe etnobotanice.

27 sept. 2017, 09:31
Un cunoscut interlop din Oradea, prins drogat la volan

Orădeanul în vârstă de 33 de ani a fost oprit puţin după miezul nopţii, pe strada Matei Corvin, de un echipaj de agenţi ai Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

Pentru că din comportamentul său poliţiştii au suspectat că a consumat substanţe psihoactive, Mărginean a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, analizele confirmând prezenţa drogurilor în organism.

Astfel, interlopul s-a ales cu dosar penal, ancheta fiind continuată de polițiștii rutieri.

Numele lui Alin Mărginean a apărut, de-a lungul ultimilor ani, în mai multe dosare penale privind traficul de droguri şi etnobotanice, însă, deocamdată doar în calitate de consumator. Mărginean a fost cercetat şi în cazul atacului comis în 2014 de interlopii din clanul Neguş asupra unuia dintre rivalii lor, Marius Lazăr, alias Ciobanu’, el fiind cel care i-a anunţat pe membrii clanului Neguş de prezenţa acestuia în mall.

În finalul anchetei efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Mărginean a scăpat, din lipsă de probe, fiind trimise în judecată doar două persoane. Dosarul a fost soluţionat definitiv pe 18 mai, în acest an, judecătorii dispunând condamnarea lui Balog la 11 ani şi 6 luni de închisoare, iar a lui Corodi la 10 ani.

Citeşte şi Panică generală în Brăila. Un drogat aleargă lumea pe stradă cu un cuţit VIDEO