Un cuplu a supravieţuit accidentului aviatic din Rusia. Decizia care le-a salvat vieţile

Un cuplu care trebuia să fie în avionul care s-a prăbuşit, duminică, în apropiere de Moscova, şi-a schimbat biletele de avion în ultimul moment, după ce maşina pe care plănuiau să o cumpere nu era gata, scrie New York Post. 71 de oameni au murit în urma incidentului aviatic.

12 feb. 2018, 11:06
Un cuplu a supravieţuit accidentului aviatic din Rusia. Decizia care le-a salvat vieţile

Maxim Kolomeytsev, care a împlinit 35 de ani duminică, trebuia să fie în avionul 6W703, împreună cu iubia sa de 25 de ani, Nazezha. Cei doi intenţionau să călătorească la Orsk, oraşul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naştere, dar şi pentru a achiziţiona o maşină.

Cu toate acestea, cei de la showroom l-au anunţat pe Kolomeytsev că maşina nu este gata la timp, aşa că bărbatul a decis să amâne călătoria pentru săptămâna viitoare.

„Când am aflat că maşina nu este gata la timp, am decis să amân plecarea cu o săptămână”, a declarat bărbatul.

Pentru a schimba biletele, cei doi au plătit 170$.

„În schimb, ne-am câştigat vieţile”, a continuat acesta, potrivit Mediafax.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova către oraşul Orsk. Fragmentele avionului au fost descoperite în districtul Ramenskoye din regiunea administrativă Moscova. Cauza prăbuşirii aeronavei urmează să fie stabilită de către anchetatori, iar variantele luate în calcul sunt condiţiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecţiune tehnică.

Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prăbuşit: s-a găsit CUTIA NEAGRĂ. Nu sunt supravieţuitori, primele imagini VIDEO