Un deputat de Vaslui, condamnat în tinereţe pentru VIOL

Situaţie incredibilă în localitatea violatorilor din Vaslui. Oamenii care duc acum o campanie agresivă şi de denigrare la adresa fetei abuzate, şi-au pus încrederea la alegerile parlamentare într-un violator, potrivit România TV. L-au votat ca deputat pe Dan Bordeianu, care, în tinereţe, a fost condamant pentru viol.

23 iul. 2015, 15:13
Un deputat de Vaslui, condamnat în tinereţe pentru VIOL

În aprilie 1985, pe vremea când încă nu împlinise 18 ani, Dan Bordeianu şi doi prieteni au luat cu forţa o tânără de pe stradă şi au chinuit-o ore în şir. Fata se întorcea de la serviciul, când a fost acostată şi dusă în apartamentul unuia dintre agresori. Acolo, femeia a fost violată toată noaptea şi a reuşit să scape abia dimineaţă, când a promis că le pregăteşte micul dejun. Deşi era îmbrăcată sumar, tânăra a sărit pe geamul de la bucătărie şi a mers direct la Poliţie.

Dan Bordeianu şi cei doi amici şi-au recunoscut faptele, au fost reţinuţ şi arestaţi. Au ajuns la o şcoală de corecţie din Târgu Ocna pentru o perioadă de cinci ani.

Coincidenţa face că, acum, Dan Bordeianu este deputat de Vaslui într-un colegiu care include şi localitatea de unde provin cei şapte indivizi care au violat o tânără de 18 ani.

CITEŞTE ŞI: Jurnaliste ameninţate cu violul de susţinătorii celor şapte vasluieni