Un deţinut ieşit cu „marea eliberare” şi-a violat mama

Caz şocant în localitatea Izvoarele din judeţul Galaţi. Un fost deţinut, eliberat pe legea recursului compensatoriu, şi-a violat mama, o bătrână în vârstă de 75 ani. Bărbatul fusese condamnat pentru aceeaşi faptă în urmă cu mai bine de cinci ani. Potrivit statisticilor, şansele ca deţinuţii eliberaţi din închisori să recidiveze sunt de peste 40 la sută.

05 dec. 2017, 06:34
Un deţinut ieşit cu „marea eliberare” şi-a violat mama

Secţia 2 Poliţie Rurală a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 75 ani, din localitatea gălăţeană Izvoarele, a fost violată. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa femeii pentru a efectua cercetări şi din declaraţiile acesteia a reieşit faptul că ar fi fost violată de fiul său.

„La scurt timp, bărbatul de 49 ani a fost depistat pe raza localităţii, fiind condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală, în vederea continuării cercetărilor. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru a fi exeminată medico-legal”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Potrivit adevarul.ro, bărbatul, care în trecut a mai fost condamnat pentru o faptă similară şi care a ieşise din închisoare în septembrie, după executarea pedepsei, a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă. A doua zi, el a fost prezentat magistraţior, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Citeşte şi: Bătrână de 84 de ani, violată de un bărbat de 38 de ani