Un deţinut în Dosarul Transferurilor ameninţă că se sinucide. Ultima salvare este la Klaus Iohannis

Pe 4 martie s-a împlinit un an de când s-au pronunţat sentinţele în cazul celor opt oameni de fotbal inculpaţi în Dosarul Transferurilor. Jean Pădureanu (78 ani), fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, a primit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni şi speră să fie eliberat de preşedintele Klaus Iohannis.

09 mart. 2015, 12:02
Un deţinut în Dosarul Transferurilor ameninţă că se sinucide. Ultima salvare este la Klaus Iohannis

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, condamnat la 3 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor, a făcut a doua cerere de graţiere, după ce prima i-a fost refuzată de Traian Băsescu. Jean Pădureanu speră să obţină milă de la noul preşedinte Klaus Iohannis, potrivit sportnews.ro.

Jean Pădureanu are 78 de ani şi este grav bolnav, iar familia sa spune că în rarele momente de luciditate el ameninţă că îşi va pune capăt zilelor, dacă nu va fi graţiat.

Citeşte şi Drama lui George Copos, dezvăluită de soţia acestuia: E atât de aproape de moarte!

Deşi are o pedeapsa mai mare şi este şi mai tânăr, George Copos este primul care poate scăpa de condamnare, cererea sa de eliberare condiţionată fiind aprobată de Penitenciarul Rahova, dar respinsă de Judecătoria Sectorului 5. Copos a depus contestaţie, iar Tribunalul Bucureşti urmează să o judece.

Până acum, de la preluarea mandatului de preşedinte, Klaus Iohannis a primit 25 de cereri de graţiere.