Elev dispărut în timpul unei excursii din cadrul programului „Şcoala Altfel”. A fost găsit după două ore

Un elev în vârstă de 11 ani din Bumbeşti-Jiu a dispărut, miercuri, în timp ce se afla în excursie în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul programului "Şcoala Altfel". Colegii copilului au spus că acesta voia să meargă la un magazin să îşi cumpere mâncare. După două ore de căutări, băiatul a fost găsit, din informaţiile primite reieşind că acesta fusese luat acasă de un prieten de familie.

20 apr. 2016, 19:21
Elev dispărut în timpul unei excursii din cadrul programului „Şcoala Altfel”. A fost găsit după două ore

Elevul Şcolii Gimnaziale Nr.1 Bumbeşti-Jiu se afla în excursie cu profesorii şi colegii, în cadrul programului „Şcoala Altfel”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Lucian Stroe. Dispariţia copilului a fost anunţată de unul dintre profesori.

Citeşte şi Apel disperat la 112. Mai mulţi elevi, pierduţi într-o pădure în timpul excursiei

Am fost sesizaţi de un profesor din Bumbeşti-Jiu despre faptul că, în timp ce se afla în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, cu un grup de copii, unul dintre aceştia, A.V., în vârstă de 11 ani, a părăsit grupul şi nu s-a mai întors. Persoanele care pot da relaţii despre acesta sunt rugate să sune la 112„, a declarat, pentru Mediafax, Lucian Stroe.

Colegii copilului au spus că acesta voia să meargă la un magazin din apropierea parcului, pentru a-şi cumpăra de mâncare.

Citeşte şi CĂUTĂRI DISPERATE în Vaslui. Doi copii au dispărut de acasă