Elev de liceu, beat CRIŢĂ la şcoală, după ce a băut VODCĂ în clasă VIDEO

Un elev beat a fost luat cu ambulanţa de la şcoală. Incidentul s-a petrecut la un liceu din Piteşti, unde un băiat din clasa a X-a a băut vodcă chiar în clasă, informează România TV. Adolescentul şi-a revenit din beţie, dar riscă scăderea notei la putare sau chiar exmatricularea. În plus, poliţiştii îl ameninţă cu amendă.

16 dec. 2013, 15:17
Elev de liceu, beat CRIŢĂ la şcoală, după ce a băut VODCĂ în clasă VIDEO

Băiatul a început să se simtă rău în timpul orei de Geografie. Profesorul a rămas şocat când l-a văzut că varsă în mijlocul clasei. A chemat ambulanţa, iar adolescentul a fost dus la spital. Colegii lui însă au ajuns la directorul liceului. Ei au povestit că băiatul a venit la şcoală cu o sticlă de vodcă, iar unul dintre elevi chiar a recunoscut că şi el a încercat alcoolul.

„Am aflat că incidentul s-a întâmplat în clasă. Au spus că au vrut să vadă dacă într-adevăr el are dreptate şi dacă el consumă vodcă şi că au încercat să vadă dacă în acea sticlă era vodcă. Unul singur a recunoscut că a băut o gură pentru că-l durea măseaua”, a declarat Daniela Manolescu, director Colegiul Naţional Liceal „Alexandru Odobescu”, din Piteşti.

Elevul a primt îngrijiri medicale şi a fost externat. Va fi însă sancţionat.

„O să vedem la ce oră s-a întâmplat acest incident şi o să luăm măsuri de la cele mai uşoare, începând cu mustrare şi observaţie, până la exmatriculare”, a precizta Dumitru Tudosiu, inspector şcolar general adjunct ISJ Argeş.

„Urmează ca agenţii de proximitate să-i citeze atât pe părinţi, cât şi pe copii la poliţie să le ia declaraţie să vadă ce s-a întâmplat şi mai mult ca sigur vor fi sancţionaţi”, a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Elevul care a băut la şcoală provine dintr-o familie cu probleme: este în grija bunicii după ce părinţii au divorţat, iar mama a plecat la muncă în Italia.

Citeşte şi A fost EXMATRICULAT IMEDIAT: Gestul pervers al unui ELEV de 15 ani asupra unei COLEGE de clasă FOTO