Un elev de liceu, la SPITAL după ce s-a bătut cu un coleg

Un elev de liceu din Galaţi a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei, după ce s-a bătut cu un coleg de clasă.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 11:20
Un elev de liceu, la SPITAL după ce s-a bătut cu un coleg

Liceanul, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”, s-a certat cu un coleg înainte de începerea orelor, iar lucrurile au degenerat, cei doi luându-se la bătaie.

Directorul colegiului, Gelu Homner, a declarat că bătăuşii au fost despărţiţi de diriginta clasei, alertată de gălăgia de pe hol. Unul din cei doi elevi s-a ales cu lovituri mai serioase, motiv pentru care unchiul acestuia, chemat de urgenţă la şcoală, a sunat la 112 solicitând un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, a mai spus directorul şcolii. El a adăugat că, după altercaţie, consiliul profesoral, întrunit de urgenţă, a aplicat o sancţiune agresorului, scăzându-i nota la purtare la patru şi suspendându-l de la ore pentru o perioadă de cinci zile.

CITEŞTE ŞI: BĂTAIE SÂNGEROASĂ între liceeni. Tinerii s-au atacat cu cuţitele VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, comisar Cristina Tatulici, a declarat că în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, urmând ca ancheta să stabilească vinovaţii în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Două tinere s-au bătut cu bestialitate în Capitală, sub privirile prietenilor care filmau şi râdeau VIDEO