Un elev, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de profesorul de sport

Scene cumplite la o şcoală din judeţul Argeş. Un elev a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost bătut de profesorul de sport. Copilul a fost pedepsit pentru că a vrut să intre în sala de sport după ore.

25 nov. 2014, 20:36
Un elev, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de profesorul de sport

Bătaia s-a petrecut la şcoala din Costeşti, Argeş, în faţa mai multor elevi şi profesori care nu au intervenit, potrivit România TV.

A pus mâna pe copil şi probabil ori o fi vrut să-l dea afară ori copilul s-a speriat şi a dat din mână, l-a prins între pereţi şi atunci a reacţionat şi i-a dat o palmă„, a declarat paznicul şcolii.

Potrivit martorilor, profesorul s-a năpustit asupra elevului de 14 ani ca să îl împiedice să intre în sala de sport după ore. Tatăl a avut un şoc atunci când şi-a văzut băiatul. „Am înţeles că era în stare de ebrietate domnul profesor. Copilul a plecat acasă plin de sânge, fără a fi anunţat niciun organ competent, nici măcar eu ca părinte„, a declarat Marian Neagoe, tatăl copilului bătut.

Elevul a ajuns cu capul spart la spitalul din Costeşti, apoi a fost transportat la Piteşti. „Copilul a fost investigat prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, cu un hematon cranian parietal drept minor şi câteva contuzii de buză„, a precizat medicul UPU de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, Viorel Enache.

Părinţii au depus plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar. „Vom deschide o anchetă cu privire la această situaţie. Vreau să verificăm şi camerele de video de acolo şi eventual să observăm dacă lucrurile s-au petrecut aşa cum spun cei care ne-au relatat incidentul„, a declarat inspectorul general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu.

Imediat după incident, profesorul de sport a intrat în concediu medical.

Citeşte şi: DIRECTOR de LICEU ANCHETAT după ce a BĂTUT şi SECHESTRAT un ELEV care este şi cântăreţ VIDEO