Un englez a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, după ce au intrat cu maşina într-un copac, în Bistriţa FOTO

Un bărbat, cetăţean englez, a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa, pe DN 15 A , între Bistriţa şi Târgu Mureş, în localitzatea Sărăţel. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. 

14 sept. 2017, 07:53
Un englez a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, după ce au intrat cu maşina într-un copac, în Bistriţa FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la locul intervenţiei a fost solicitat un elicopter SMURD, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma unui accident produs pe autostrada A1, în judeţul Timiş

„În maşină se aflau patru persoane încarcerate. Din păcate, în cazul unui bărbat a fost declarat decesul la faţa locului întrucât acesta avea leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului intervin două autospeciale de descarcerare, mai multe autospeciale SMURD şi ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş care a fost solicitat în sprijinul echipajelor medicale” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, plt. maj. Marius Rus.

Citeşte şi Accident grav în Capitală. O persoană a ajuns la spital

În autoturismul implicat în accident se aflau patru englezi care participau la un program de voluntariat în Bistriţa-Năsăud şi, se pare că din cauza vitezei, la o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul a pierdut controlul maşinii, care a fost aruncată de pe şosea, într-un copac.

Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.