Un episod din sezonul şapte al serialului Game of Thrones a ajuns pe Internet după ce a fost difuzat din greşeală în Spania

Episodul șase din sezonul al şaptelea al serialului Game of Thrones a ajuns pe internet, după ce a fost difuzat din greșeală de HBO Spania. Mai precis, episodul a fost disponibil pe aplicația HBO timp de aproximativ o oră, timp suficient pentru a ajunge în online.

RomaniaTV.net
16 aug. 2017, 13:50
Un episod din sezonul şapte al serialului Game of Thrones a ajuns pe Internet după ce a fost difuzat din greşeală în Spania

Abonaţii serviciului de video la cerere al HBO au avut acces la acest episod timp de o oră, după care a fost retras de pe platformă. Episodul șase din sezonul al șaptelea al serialului Game of Thrones ar fi trebuit să apară în noaptea de duminică spre luni, însă acum se găsește pe mai multe site-uri. În plus, mai multe scene din acesta sunt disponibile pe Reddit, YouTube şi Instagram.

Incidentul are loc la scurt timp după ce patru persoane suspectate de publicarea unui alt episod nelansat din ”Game of Thrones” au fost arestate în India. Trei dintre cele patru persoane arestate sunt angajate în prezent la Prime Focus Technology, în timp ce cea de-a patra persoană este un fost angajat al acestei companii.

În plus, recent, un grup de hackeri a anunţat că a furat 1,5 TB de date din serverele HBO, între care se numără episoade din producţii precum ”Ballers” şi ”Room 104”, dar şi scenarii ale unor episoade din ”Game of Thrones”.