Un FALS PREOT a înşelat sute de oameni disperaţi: Face o grămadă de bani din dezlegări şi exorcizări VIDEO

Straiele preoţeşti au devenit pentru mulţi şarlatani o adevărată afacere. Profitând de suferinţa oamenilor, falşii preoţi storc bani buni în schimbul unor aşa-zise slujbe, dezlegări sau exorcizări. Campion absolut al escorcheriilor este Ion Bota, un fals preot care a slujit chiar şi la înmormântarea artistei Laura Stoica, în anul 2006.

28 mai 2015, 13:38
Un FALS PREOT a înşelat sute de oameni disperaţi: Face o grămadă de bani din dezlegări şi exorcizări VIDEO

Ion Bota, cel despre care Biserica Ortodoxă Română spune că nu este preot, a slujit până acum de sute de ori. De la înmormântări, dezlegări de blesteme, exorcizări, până la slujbe de cununie sau botez, potrivit România TV.

Nimic nu pare imposibil pentru Ion Bota. Falsul preot îşi pune în practică, zilnic, înşelătoriile de aproape zece ani. În 2006 a fost la căpătâiul Laurei Stoica. Falsul preot susţine că a fost adus de Adrian Daminescu la înmormântarea Laurei Stoica. Artistul a refuzat să comenteze informaţia.

Un alt incident care l-a adus în atenţia publică a fost provocat de falsul preot, în anul 2007. Atunci, el a fost prins de poliţişti conducând pe autostrada Bucureşti-Piteşi beat şi pe contrasens. După ce a fost dus de poliţişti la IML, aşa-zisul preot a dat un adevărat recital.

Ion Bota spune că, în ciuda susţinerilor Patriarhiei, el este preot adevărat. Tot el spune că face parte din Biserică Ortodoxă de rit vechi şi că a primit harul preoţesc la o mănăstire din Moldova. El îşi racolează victimele din cimitire.

Falsul preot este acuzat acum de soţie că o bate şi că îi maltratează copiii. Ea a obţinut un ordin de restricţie şi l-a obligat să părăsească locuinţa. Ion Bota doarme acum în mai multe maşini pe care le are parcate în jurul blocului în care locuieşte soţia sa. Una dintre maşinile în care doarme Bota aparţine unei firme deţinută de omul de afaceri Corneliu Iacubov.

CITEŞTE ŞI: Lecţii de amor la seminar. Ce îi învaţă un preot pe studenţi despre relaţii şi dorinţe carnale VIDEO