Un FENOMEN ASTRAL ameninţă Pământul: Gravitaţia se va reduce şi vom avea impresia că plutim

Un fenomen astral periculos va avea loc în mai puţin de o lună. Pe 4 ianuarie, două planete vor fi aliniate cu Pământul, iar gravitaţia se va reduce, susțin fizicienii. Istoria a demonstrat că, în timpul unor astfel de alinieri planetare, mai multe cataclisme s-au abătut asupra lumii, informează România TV.

06 dec. 2015, 11:29
Un FENOMEN ASTRAL ameninţă Pământul: Gravitaţia se va reduce şi vom avea impresia că plutim

Pe 4 ianuarie 2016, la ora 9.47 planeta Puton se va afla în spatele planetei Jupiter, ambele aliniate cu Pământul. Fenomenul, care va dura doar 5 minute va afecta şi planeta noastră, prin faptul că gravitaţia se va reduce. Fizicienii spun că, în tot acest timp, dacă vom încerca să facem un salt, vom avea senzaţia că plutim, iar timpul revenirii pe pământ va fi de 3 secunde în loc de 0,2 secunde, cât este necesar în condiţii normale.

Citeşte şi Cum ar arăta lumea dacă pe Pământ ar trăi numai 100 de persoane

Specialiştii susţin că, în momentul alinierii a două sau mai multe planete se degajă o cantitate mare de energie electro-magnetică, iar acest lucru afectează Pământul. În 2012, de exemplu, în Oceanul Indian s-a produs un cutremur de 8,9 pe Richter, iar activitatea vulcanilor s-a intensificat.

Pe 4 august 1946, când Pluton s-a aliniat cu Marte a avut loc un alt fenomen neobişnuit. Pentru prima dată, au fost cutremur în trei continente diferite, în acelaşi timp: Europa, America de Nord și America de Sud.

Citeşte şi DESCOPERIRE IMPORTANTĂ. O echipă de astronomi condusă de o româncă a identificat o exoplanetă similară cu Terra