Un fost consilier local, anchetat pentru ultraj

Poliţist bruscat de patronul unei firme din Piteşti. Afaceristul, fost consilier, s-a enervat când agentul i-a cerut să oprească şi a început să îl înjure şi să îl îmbrâncească.

22 nov. 2017, 07:33
Un fost consilier local, anchetat pentru ultraj

Omul de afaceri Ion Arabolu, fost consilier local la Piteşti şi fost vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL, s-a ales cu dosar penal şi va fi anchetat pentru infracţiunea de ultraj, scrie ziarulargesul.ro.

Acesta era la o hală aflată în construcţie pe strada Depozitelor, iar un echipaj de poliţişti ai Biroului Rutier Piteşti a oprit pentru că Arabolu lăsase maşina în stradă şi din cauza lucrărilor pe care firma sa le executa pe carosabil ajungeau anumite cantităţi de noroi. Oamenii legii au vrut să îl legitimeze, însă omul de afaceri a refuzat să prezinte documentele de identitate şi a vrut să plece adesându-i cuvinte jignitoare agentului, căruia i-a zis că are treabă şi să îl lase în pace.

Poliţistul s-a pus în faţa lui şi i-a solicitat încă o dată să îi dea actele, moment în care Arabolu s-a înfuriat şi l-a îmbrâncit. Pentru gestul său acesta a fost imobilizat, încătuşat şi dus la Poliţie, unde i-a fost aplicată o amendă de 300 lei pentru refuz de legitimare. Totodată, agentul îmbrâncit a depus plângere penală sub aspectul infracţiunii de ultraj, iar cazul va fi cercetat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Fostul liberal nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu mai mulţi ani acesta a condus băut şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Şi atunci a avut o altercaţie cu oamenii legii, motiv pentru care a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare.

Citeşte şi Poliţist local, agresat de un bărbat după ce a oprit în trafic o şoferiţă