Un fost membru PNL a protestat, joi, în faţa sediului DNA pe motiv că procurorii nu iau în seamă un autodenunţ VIDEO

Situaţie revoltătoare în faţa sediului DNA. Un fost membru PNL se află în greva foamei după ce a depus un autodenunţ scandalos, iar procurorii nu vor să ancheteze cazul. Acuzațiile fac referire la modul în care s-ar fi vândut alegerile din Ştefăneştii de Jos pe sute de mii de euro. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2017, 17:00
Un fost membru PNL a protestat, joi, în faţa sediului DNA pe motiv că procurorii nu iau în seamă un autodenunţ VIDEO

Doi bărbați din comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos au protestat,joi, în fața sediului DNA. Ei sunt nemultumiti de faptul ca au depus un denunț acum 4 luni, iar procurorii nu vor sa investigheze dezvaluirile lor. Bărbaţii recunosc fără să se teamă că au platit electoratul pentru voturi.

Actualul primar Stefan Ionel Robert ne-a ademenit, am convins electoratul si i-am platit…noi am convins lumea. La o parte le-am dat banii la altii a ramas dupa votare, dupa care primarul nu si-a mai respectat promisiunea si oamenii vin si trag de noi.. ca noi am fost cei care le-am promis bani. In jur de 2 milioane de persoana sau chiar 3 milioane, depinde ce familie era. In total este vorba de 150 de mii de euro„, a declarat unul dintre protestatari.

Fostul consilier al primarului recunoaste ca procesul de votare a fost fraudat, s-a autodenuntat, insa nu a primit raspuns de la procurori:

Totul sta pe loc si din cauza asta am cautat acesta cale de protest. Cred acum ca acest sistem e corupt si nu da drumul la dosare…Am fost membru pana de curand, m-a dat afara din PNL pentru ca am devoalat aceste lucruri care s-au intamplat in campania electorala„, a mai spus acesta.