Un fost rapidist, numit antrenor la Chiajna. Ionuţ Chirilă a fost demis

Conducerea grupării de Liga 1 Concordia Chiajna l-a demis miercuri pe antrenorul Ionuţ Chirilă, iar joi l-a numit pe banca tehnică pe fostul fotbalist şi tehnician al Rapidului, Marius Şumudică, acum în vârstă de 44 de ani.

13 mart. 2014, 08:22
Un fost rapidist, numit antrenor la Chiajna. Ionuţ Chirilă a fost demis

Începînd cu data de 13 martie 2014, Marius Şumudică a preluat banca tehnică a Concordiei Chiajna. Şumudică a semnat azi contractul prin care va deveni noul antrenor al formaţiei noastre„, se arată într-un comunicat postat pe site-ul grupării de Liga 1 Concordia Chiajna.

Fost antrenor, printre altele, la Rapid, FC Vaslui, Astra, FC Braşov şi Universitatea Cluj, Şumudică îl va înlocui pe Ionuţ Chirilă, care a fost demis miercuri.

După primele două meciuri disputate în acest an de Concordia Chiajna şi pierdute în faţa formaţiei Steaua, primarul Mircea Minea l-a ameninţat în mai multe rânduri pe Ionuţ Chirilă cu demiterea, deoarece ar fi cedat meciurile intenţionat în faţa echipei pregătite de prietenul său, Laurenţiu Reghecampf.

În vârstă de 44 de ani, Marius Şumudică a activat până în decembrie 2013 la gruparea Al Shaab, din Emiratele Arabe Unite. Echipa se afla pe ultimul loc în clasament (14), cu o singură victorie, un egal şi şapte înfrângeri, după nouă etape. Tehnicianul român semnase în decembrie 2012 cu Al Shaab reuşit să salveze această echipă de la retrogradare.