Un fost şef mafiot a fost prins în Thailanda, după 15 ani

Poliția japoneză a arestat un șef al mafiei Yakuza, care a fugit de justiție timp de 15 ani, după ce imaginile cu tatuajele bărbatului au devenit virale pe Facebook. Shigeharu Shirai, în vârstă de 74 de ani, a fost acuzat de uciderea unui membru dintr-o bandă rivală.

11 ian. 2018, 16:54
Un fost şef mafiot a fost prins în Thailanda, după 15 ani

Shirai, care a fugit din Japonia în 2005, după crima comisă, a fost fotografiat de un locuitor al unui oraș din Thailanda, care a postat apoi imaginile pe rețeaua de socializare fără să știe că avea de-a face cu un fost membru al mafiei japoneze Yakuza.

Imaginile cu mafiotul nipon cu tatuaje pe el au atras atenția poliției din Japonia, care a cerut arestarea acestuia, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Mafia irlandeză a pus o recompensă de 900 000 de euro pe capul lui Conor McGregor

Shigeharu Shirai a fost prins în orașul Lopburi, la nord de capitala Bangkok, pentru încălcarea regimului de viză și va fi extrădat în Japonia pentru a fi dus în fața justiției în cazul crimei din 2003.

Potrivit poliției thailandeze, bărbatul a recunoscut că a fost membru al unei bande Yakuza, dar a negat că ar fi vinovat de omuciderea din urmă cu 15 ani.

Shirai a fugit în Thailanda în anul 2005.