Un gândac aşezat pe drapel a asistat la declaraţiile de presă ale ministrului Finanţelor după şedinţa de guvern VIDEO

Declaraţia de presă susţinută de Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, la finalul şedinţei de guvern de joi, a fost urmărită şi de un gândac care s-a aşezat pe drapelul din spatele ministrului.

RomaniaTV.net
15 nov. 2018, 15:58

Eugen Teodorovici nu a sesizat prezenţa nedorită din spatele lui şi şi-a continuat declaraţiile de presă, în care a prezentat ordonanţa de înfiinţare a fondurilor suverane de dezvoltare şi investiţii. (VIDEO: min. 3:40)

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, Ordonanţa de urgenţă pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

„Astăzi am aprobat o ordonanţă de urgenţă pentru a face primul pas către un obiectiv fundamental, obiectiv care a fost menţionat în programul nostru de guvernare, (…) iar conform recomandării Curţii Constituţionale, Guvernul a decis să facă acest demers în două etape: prima etapă fiind aceea de a crea cadrul primar general în baza căruia să se poată crea astfel de instrumente financiare. Fiecare fond suveran, pentru că vorbim de o ordonanţă de urgenţă pentru crearea unui cadru legal pentru instituirea mai multor fonduri suverane, de la caz la caz, (…) va asigura României investiţii rentabile şi sustenabile în zonele în care se dezvoltă sau în care este nevoie de dezvoltare, de investiţii”, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Citeşte şi: Guvernul a adoptat OUG pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii UPDATE