A fost găsit mormântul PIERDUT al lui Iisus. Ce s-a întâmplat cu Mântuitorul după moarte FOTO

Un geolog din Ierusalim a declarat recent că a descoperit indicii care demonstrează că Iisus, soția sa Maria Magdalena, fiul lor și alte rude au fost îngropaţi în Ierusalim.

07 apr. 2015, 17:51

Aryeh Shimron, un reputat geolog israelian, afirmă că a efectuat o serie de teste care susţin ipoteza documentarului „Mormântul pierdut al lui Iisus”, creat în 2007 de James Cameron, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SĂPTĂMÂNA PATIMILOR: Blestemul ACTORULUI care l-a interpretat pe IISUS din Nazaret

Potrivit acestuia, un mormânt din cartierul Talpiot, din Ierusalimul de est, descoperit în 1980, ar fi locul de înhumare al lui Iisus din Nazareth, al soției acestuia Maria Magdalena și al fiului lor Iuda. Pe acesta, există mai multe nume cunoscute din biblie, cum ar fi Iisus fiul lui Iosif” sau „Maria”. Inscripțiile respective și data aproximativă a înhumării i-au făcut pe unii să afirme că mormântul din respectiv conține rămășițele umane ale Mântuitorului. Mai mult, se pare că acesta nu numai că nu a înviat niciodată, dar a fost căsătorit și a avut un copil.

Citeşte şi INCREDIBIL. A fost descoperită CASA în care a crescut IISUS HRISTOS

Geologul a declarat că testele geochimice la care a fost supus osuarul au dovedit că acesta ar fi veriga lipsa din celebrul mormânt. Astfel, același strat fin de rendzină a fost identificat pe toate cele zece osuare găsite în Talpiot.

Dovezile sunt mult peste orice așteptările mele. Cred că am descoperit cea mai puternică și mai clară probă că osuarul lui Iacob aparține mormântului din Talpiot„, a declarat geologul, care speră ca probleme sale să fie acceptate de comunitatea ştiinţifică.