Un hoţ din Capitală, prins de o poliţistă aflată în timpul liber

Un hoţ a fost prins în 10 minute după spargere, de o poliţistă aflată în timpul liber, informează România TV. Poliţista a observat că bărbatul a furat bunuri dintr-o maşină, şi-a alertat colegii şi a pornit în urmărirea hoţului.

14 mart. 2017, 11:51
Un hoţ din Capitală, prins de o poliţistă aflată în timpul liber

Poliţista din Capitală se afla în timpul ei liber în momentul în care pe străzile din Capitală a văzut un bărbat care avea un comportament extrem de suspicios.

Prin urmare, aceasta a hotărât să îl urmărească. A văzut momentul în care bărbatul a forţat o maşină de unde a furat o tabletă şi un telefon mobil, iar apoi s-a făcut nevăzut. Poliţista şi-a alertat colegii care au pornit pe urmele bărbatului şi pe care l-au prin în mai puţin de 10 minute. Tânăra a hotărât să rămână lângă maşină şi să îl anunţe şi pe şoferul păgubit.

În momentul în care şoferul a venit la maşină, tânăra i-a explicat situaţia, iar mai apoi alături de el au pornit pe urmele hoţului. Bunurile au fost recuperate, iar hoţul este cercetat acum pentru furt calificat şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi Tânăr bătut de un hoţ de buzunare prins la furat VIDEO