Un hypermarket din Slobozia, jefuit de angajaţi

O casieră de la un hypermarket din Slobozia a băgat în buzunar la finalul orelor de program toate încasările de peste zi. Femeia nu este la prima abatere şi a urmat, se pare, exemplul şefului, care, cu ceva timp în urmă, a plecat după program cu buzunarele doldora de bani.

02 oct. 2014, 07:16
Un hypermarket din Slobozia, jefuit de angajaţi

Angajata magazinului din zona Gării Slobozia și-a terminat tura și a plecat acasă, având asupra ei un sac în care se aflau banii proveniți din vânzări. În total este vorba despre suma de 6.000 de lei. Surse din cadrul unității susțin faptul că dispariția banilor a fost sesizată la câteva ore după ce femeia a părăsit incinta supermarketului, în momentul în care a fost făcut monetarul aferent zilei de sâmbătă, 20 septembrie 2014, scrie independentonline.ro.

Citeşte şi Doar în filme mai vezi aşa ceva! Doi miri şi-au JEFUIT rudele în ziua nunţii

Femeia a fost sunată și întrebată dacă banii sunt la ea, iar aceasta a recunoscut imediat faptul că este autoarea furtului. La fața locului au fost chemați și polițiștii, care au efectuat mai multe cercetări. În momentul de față a fost deschisă o anchetă sub acuzația de furt.

Nu este prima dată când supermarketul este prădat de angajații instituției. În anul 2011, chiar șeful magazinului a fost prins în timp ce a sustras 77.000 de lei din încasările unității comerciale. Banii au fost furați sistematic, pe parcursul lunilor noiembrie-decembrie din respectivul an. În fața polițiștilor care au anchetat cazul, autorul a declarat că folosea banii respectivi pentru a-și acoperi datoriile pe care le avea din cauza jocurilor de noroc. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citeşte şi Un bărbat a jefuit un magazin cu o…banană VIDEO