Un ialomiţean cu talent: Poate să bea stând în cap VIDEO

Un tânăr din comuna ialomiţeană Lilieci sărbătoreşte Sfânta Maria cum ştie el mai bine. Privit cu respect de ceilalţi meseni din cârciumă, tânărul goleşte pahar după pahar relaxându-se cu capul în jos. Băutorul sportiv a făcut o demonstraţie în exclusivitate pentru România TV.

15 aug. 2013, 12:48
Un ialomiţean cu talent: Poate să bea stând în cap VIDEO

La cârciuma satului este principala atracţie. Se pune în cap, cu picioarele în sus, rezemate de zid şi bea din paharul cu bere cu destul nesaţ în cât forţa gravitaţiei să se dea bătută în faţa performerului ialomiţean.

Paharul cu bere reprezintă pentru acest tânăr exact ce a însemnat mingea pentru Hagi sau bârna pentru Nadia Comăneci. El bea cu talent, nu ca restul convivilor, lucru pentru care e privit cu mare invidie de restul băutorilor din sat.

În aceste circumstanţe, nu-i de mirare că unii săteni preferă loisir-ul de la cârciumă predicii anoste a popii de la biserică. „Am vrut să merg şi la biserică, dar am îmbătrânit şi nu mai pot”, se lamentează un localnic de beteşugurile senectuţii care-l ţin departe de cuvântul Domnului.