Un individ înarmat a luat mai mulţi OSTATICI într-o agenţie bancară din oraşul german Duisburg. Două persoane, arestate

Un individ înarmat a intrat într-o agenţie bancară din oraşul german Duisburg şi se pare că ar fi sechestrat cel puţin două persoane, a anunţat poliţia, care a precizat că un alt ostatic a fost eliberat de atacator, relatează site-ul The Local. Update: Două persoane au fost arestate.    

16 mart. 2017, 12:01
Un individ înarmat a luat mai mulţi OSTATICI într-o agenţie bancară din oraşul german Duisburg. Două persoane, arestate

Update Două persoane au fost arestate după ce cel puţin un individ înarmat a intrat într-o unitate bancară din oraşul german Duisburg, unde ar fi luat ostatici mai mulţi angajaţi ai băncii.

În jurul orei locale 11.45 (ora României, 12.45), poliţia a anunţat că două persoane au fost arestate în zona din apropierea unităţii bancare, însă nu este clar în ce fel suspecţii are avea legătură cu luarea de ostatici. Se pare că suspecţii au fost arestaţi pe baza informaţiilor oferite poliţiei de o femeie care a reuşit să părăsească banca.

Poliţia a anunţat în jurul orei locale 11 (ora Romaniei, 12) că una din persoanele sechestrate a fost lăsată să plece, pentru ca o oră şi jumătate mai târziu să afirme că se presupune că în clădire se mai află un individ înarmat şi doi ostatici, despre care se crede că ar fi angajaţi ai băncii, relatează cotidianul Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ).

Potrivit cotidinaului local Rheinische Post, incidentul are loc la o unitate a băncii Sparkasse din districtul Rumeln al oraşului Duisburg din vestul Germaniei.