Un individ înarmat a luat ŞASE OSTATICI într-o agenţie de turism din Paris

Un individ înarmat a luat ostatice șase persoane într-o agenție de turism din Paris, transmite agenția France Presse, care citează surse din cadrul serviciilor locale de poliție. Potrivit ziarului Le Point, ostaticii au fost eliberaţi după aproape 3 ore, dar agresorul a reuşit să fugă, deşi în zonă sunt sute de agenţi de poliţie.

02 dec. 2016, 18:58
Un individ înarmat a luat ŞASE OSTATICI într-o agenţie de turism din Paris

UPDATE. Luarea de ostatici din Paris s-a încheiat după aproape trei ore. Toţi prizonierii au fost eliberaţi teferi, dar au fost găsiţi de salvatori în stare de şoc. Autorul luării de ostatici a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, au transmis autorităţile din Arondismentul 13 al Parisului.

Din primele informații reiese că autorul luării de ostatici intenționa să jefuiască agenția situată în zona de sud a capitalei Franței.

Poliția franceză îi sfătuiește pe parizieni să evite zona în care are loc luarea de ostatici – bulevardul Massena din arondismentul 13 al capitalei franceze.

„Este în derulare o intervenție într-un caz de jaf armat, îi sfătuim pe șoferi să evite zona”, au transmis pe Twitter autoritățile locale.

Potrivit presei franceze, directoarea agenției de voiaj a reușit să fugă și a dat alarma. Nu este prima dată când această agenție este vizată de o tentativă de jaf.