Un interlop din Cluj care a provocat un accident rutier, de negăsit

Un interlop din Cluj Napoca, zis "Ochiul mic", a provocat un accident de circulație și a fugit de la fața locului de frică să nu fie prins că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Procurorii au decis duminică să îl cerceteze în libertate, iar miercuri, când bărbatul ar fi trebuit să se prezinte în faţa anchetatorilor, era de negăsit.

25 feb. 2015, 12:31
Un interlop din Cluj care a provocat un accident rutier, de negăsit

Interlopul Tudor Dan Vancea, zis „Ochiul mic”, este vinovat de producerea unui accident în Clu-Napoca. Şoferul nu şi-a mai putut controla bolidul într-o curbă şi a izbit în plin un taximetrist care conducea regulamentar, potrivit citynews.ro. După impact, acesta a fugit imediat de la faţa locului şi a reuşit să ajungă până în locuinţa proprie, de unde a fost „săltat” de poliţişti.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

Şoferul taximetrului are 24 de ani şi a ajuns în stare gravă la spital cu multiple fracturi, dar şi cu o hemoragie în zona capului. „Pacientul a fost adus conştient şi era cooperant. Acesta prezenta un politraumatism cu hemoragie subarahnoidiană, fractură de coloană cervicală, contuzie pulmonară plâmân drept, multiple fracturi costale şi fractură de claviculă dreaptă pneumotorace drept. A fost internat la secţia de Terapie Intensivă”, a declarat directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă, Monica Costin.

Procurorii au decis duminică să îl cerceteze în libertate iar miercuri, când bărbatul ar fi trebuit să se prezinte în faţa anchetatorilor, acesta era de negăsit.

CITEŞTE ŞI: Accident după o goană nebună. Maşină de fiţe făcută praf şi doi tineri răniţi, în Botoşani VIDEO