Un interlop din Timişoara s-a predat de frica rivalilor: „Mi-a fost pus cuţitul la gât şi am fost ameninţat”

Caz incredibil la Timişoara. Interlop Adrian Taloş a fost lăsat liber, deşi el singur a mers la poliţie ca să se predea, după ce a fost implicat într-un scandal şi a tras mai multe focuri de armă. Tânărul a mers la secţie de teama rivalilor săi, însă oamenii legii l-au trimis acasă pe motiv că numele său nu apare în dosar.

20 oct. 2014, 10:03
Un interlop din Timişoara s-a predat de frica rivalilor: „Mi-a fost pus cuţitul la gât şi am fost ameninţat”

Adrian Taloş, cel care a fugit după ce în maşina rivalului său Marius Calafeteanu s-au tras trei focuri de pistol, s-a predat luni dimineaţă la Poliţia Timiş, la aproape trei luni de la incident, potrivit pressalert.ro.

A apărut un jeep care a venit tare spre noi. Am făcut un atac de panică, am scos pistolul şi am tras. Am tras şi în sus. Am tras toate cele şase gloanţe din încărcător. Am sărit din maşină şi am plecat spre Arad. Pistolul l-am aruncat în Mureş„, a declarat Adrian Taloş pentru pressalert.ro.

Acesta a susţinut că a stat ascuns în ultimele trei luni pentru că îi este „frică de interlopii care au blaturi la Poliţie şi la procurori”. „Mi-a fost frică de ei că mă omoară. Am mai avut incidente. Mi-a fost pus cuţitul la gât şi am fost ameninţat de mai multe ori„, a mai spus Taloş.

Din păcate pentru el, Adrian Taloş a fost trimis acasă de poliţişti pentru că, deşi recunoaşte că el este cel cel care a tras cu pistolul, el nici măcar nu a intrat în atenţia procurorului de caz.

CITEŞTE ŞI: Procurori umiliţi de un INTERLOP PERICULOS: „Cine râde la urmă, râde mai bine. Ruşine DIICOT”