Un interlop român acuzat de tentativă de omor, reţinut la frontiera cu Republica Moldova

Interlopul român, Bogdan Măgurean, alias Kamaz, a fost reţinut luni la frontieră în timp ce încerca să treacă din Republica Moldova în România. Kamaz este acuzat de tentativă de omor. Interlopul a mai fost anchetat pentru fraudarea referendumului din 2012 din sediul PNL Cluj.

10 apr. 2017, 10:56
Un interlop român acuzat de tentativă de omor, reţinut la frontiera cu Republica Moldova

Polițiștii de frontieră împreună cu ofițerii CCPI al IGP au reținut în punctul de trecere Leușeni un cetățean român dat în căutare internațională pentru diverse infracțiuni, săvârșite pe teritoriul României, scrie publika.md.

Citeşte şi Dosarul fraudării referendumului: Cum a scos interlopul Kamaz oamenii la vot. STENOGRAME

Pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un microbuz ce efectua rute regulate Republica Moldova – România. Urmare a verificării pasagerilor, inspectorii controlului de frontieră au identificat un cetățean român de 31 de ani, anunțat în căutare internațională de către BNC Interpol București.

Conform datelor deținute este vorba despre Bogdan M., cunoscut în lumea interlopă sub numele de KAMAZ, dar și ca parte a clanului Neguş, membrii căruia au fost acuzaţi de tentativă de omor şi vătămări corporale grave.

Astfel, interlopul român a fost reținut și conform deciziei Judecătoriei Buiucani, plasat în arest la Penitenciarul nr.13 din Capitală, până va fi luată decizia extrădării acestuia autorităților române.

Citeşte şi Kamaz despre dosarul fraudei de la Cluj: „Am fost folosit ca momeală, ca să fie murdăriţi ăialalţi”